شناسایی اثرانگشت بر روی غذاها!
این وب سایت توسط احمد عینی زاده درست شده است
تاریخ : پنج شنبه 29 / 1 / 1392
نویسنده : احمد عینی زاده
دانشمندان جرم‌شناسی دانشگاه «ابرتی داندی» انگلستان، موفق به کشفاثر انگشت پنهان موجود بر روی غذاها شدند. به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، به طور معمول، غذاها سطوح بسیار مشکلی برای بازیابی اثر انگشت به شمار می‌روند و بنابراین اغلب اوقات در بسیاری از جرایم، از دایره اسناد، کنار گذاشته می‌شوند. "دنیس جنتل"، بازپرس صحنه جرم در این باره چنینمی‌گوید: "گرچه امروزه روش‌های اثبات شده‌ای برای بازیابی اثر انگشت روی سطوح مختلف وجود دارد، اما هنوز سطوحی مانند پَر، پوست انسان و حیوان، غذا و میوه‌جات وجوددارند که امکان انجام این امر را در اختیار جرم شناساننمی‌دهند. علت این اتفاق، وجود منافذ بسیار بر روی این سطوح است." استفاده از روش درست در بازیابی اثر انگشت نیز از اهمیت بسیار برخوردار است زیرا اگر شیوه غلطی به کار برده شود، به اثر انگشت آسیب رسانده و ممکن است آنچه را که بهعنوان تنها مدرک قابل استناد باشد، از بین ببرد. محققان طی این پژوهش پودر سوسپانسیون مورد استفاده در بازیابی اثر انگشت را اصلاح (رقیق) کرده و به نتایج خوب و با کیفیت بالایی از بازیابی اثر انگشت دست پیدا کردند که می‌توان از آن ها به عنوان مدرکی مورد قبول در دادگاه‌ها استفاده شود. دانشمندان می‌گویند گرچه هنوز تحقیقات دیگریبرای به کار گیری مطمئن این نتایج در امور جنایی لازم است اما برای نخستین بار نشان دادیم که می‌توان اثر انگشت رااز سطوحی که پیش از این غیر قابل دسترس به نظر می‌رسید، بازیابی کرد.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
نشر آثار احمد عینی زاده #ibodi #ahmadeinizadeh